Chattiseuraa videolta

LINDA PROFIILI

Linda's avatar
135 arvostelua
  • Linda
  • Suosio: 135 pistettä
  • Aktiivisuus: 182 pistettä
  • Sukupuoli: Nainen
  • Liittynyt: 1620 päivää sitten
  • Viimeksi online: 1330 päivää sitten
  • Profiilia katsottu: 3467 kertaa
  • On katsonut: 13 videota
  • Käyttäjän Linda videoita on katsottu: 0 kertaa

OTA YHTEYTTÄ LINDA

LISÄÄ TIETOA KÄYTTÄJÄSTÄ Linda


Mitäs Murumussukat ;)

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu..? Mun täytyy sanoo että kauheen rankkaa tää opiskelu, juhliminen kyllä vie ihan viimeisetkin mehut :D Taas ois vähän krapulaa ja sen myötä ihan hirmuinen panetus.. Mä luulin joskus että vaan miehet kärsii tällasesta mutta niin näyttää mullakin vaan olevan samaa vaivaa, niin paljon tekee mieli kovaa kyrpää ettette voi arvatakaan. Täytyy kai kiusata noita mun kiimakyrpiä tänään, mä tiedän että monella miehellä on samanlainen olo kuin mulla ;)

Tänä aamuna mulle tuli sekin mieleen että kohtahan on vappu. Joo, oon vähän blondi aina joskus :D Vappu tarkoittaa sitä että TAAS TÄYTYY juhlia, on tää kyllä niin vaikeeta :D Ton lisäks että on pakko juhlia, on vielä sekin ongelma että mä tarvin jotain ihanaa vaatetta. Oon jo ollut hoitsu joten sitä en enää oo vaan pitää keksiä jotain uutta. Ja tietty sellasta että sillä asulla voi sitten samalla hiukan kiusata miehiä.. Ehdotuksia saa antaa, mikä ois sellasta mikä vaikuttais oikein kunnolla näihin vähän kiimaisempiin tapauksiin ;)

Nyt mä luulen että taidan lopettaa tän kirjoittamisen ja etsiä jotain kivaa katseltavaa, pitää kokeilla löytyykö mulle kiihkeetä seuraa siihen mitä meinaan kohta tehdä.. ;)

Suukkoja & halauksia Mussukat, soitellaan 0700 416 080 ja viestitellään 179300 tai 044 7199 859, viestin alkuun mun nimi LindaM