LINDA PROFIILI

Linda's avatar
132 arvostelua
  • Linda
  • Suosio: 132 pistettä
  • Aktiivisuus: 182 pistettä
  • Sukupuoli: Nainen
  • Liittynyt: 1532 päivää sitten
  • Viimeksi online: 1241 päivää sitten
  • Profiilia katsottu: 3265 kertaa
  • On katsonut: 13 videota
  • Käyttäjän Linda videoita on katsottu: 0 kertaa

OTA YHTEYTTÄ LINDA

LISÄÄ TIETOA KÄYTTÄJÄSTÄ Linda


Mitäs Muruset ;)

Nyt se kesä sitten meni.. Mutta onneks on kuumia miehiä vaikka ulkona alkaakin olemaan jo niin kylmä. Saatte vaan arvata onko mulla siltikään vielä pikkuhousuja hameen alla ;) Ja jos ei haluu arvata niin saahan sitä vaikka kokeilla jos sattuu törmäämään minuun jossain.. Meinaan mä en oo kuitenkaan ihan vieras näky tuolla yöelämässä vaikka päivisin oonkin niin siveellinen opiskelija vaan :D

Mä luulen että nyt kun pääsen kotiin niin lähden vetämään vielä kunnon hölkkälenkin ja loppuillan oonkin sitten varattuna vaan kaikkee hauskaa varten. Oon siis seksipuhelimessa, pitäähän mun nyt tarkistaa että osaako miehet olla vielä kuumia vaikka se syksy sitten tulikin ;) Jos mies ei osaa muuten olla kuuma niin ehkä mä voin vähän auttaa siinä asiassa.. Kokeillaan vaikka ;)

Suukkoja & halauksia Muruset